انا لما بيحصل عندى اثاره جنسيه ومش بنزل المنى على طول بحس الم بيستمر للايام .. انا كنت كشفت قبل كدا وطالع عندى نسبه صايد 12 % وعندى وجع دايما ومش لاقى دكتور يعلجنى نفسيا اول

icon 4 مايو 2015
انا لما بيحصل عندى اثاره جنسيه ومش بنزل المنى على طول بحس الم بيستمر للايام .. انا كنت كشفت قبل كدا وطالع عندى نسبه صايد 12 % وعندى وجع دايما ومش لاقى دكتور يعلجنى نفسيا اول

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد حنفى يونس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
من الواضح أنك تعانى من أحتقان والتهاب البروستاتا. ولا تحتاج لطبيب نفسى. كل ما تحتاجه هو الثقة بالنفس وأن المشكلة غير خطيرة .والمطلوب فقط البعد عن الأثارة وممارسة الرياضة ثم عمل مزرعة لسائل البروستاتا وتحليل للبول قبل وبعد التدليك. ثم أخذ المضاد الحيوى المناسب ولفترة كافية حتى تزول الأعراض.وأيضا أخذ مضادا للألتهاب (قرص تريبسين&كيموتريبسين 3مرات يوميا) ويمكن أخذ مسكنات للألم.وجلسات ماء ساخن (الجلوس كل مساء فى ماء ساخن يغطى منطقة الشرج لمدة 5-10 دقائق مع رفع الخصيتين بعيدا عن الحرارة).