انا لون البول عندي متغير ومايل اكتر للون الدم وعملت تحاليل الدكتور قالي مغيش حاجه بس اعمل مزرعه عملت مزرعه قالوا مفيش حاجه بس في دم..ده معناه اي؟

icon 18 يونيو 2019
انا لون البول عندي متغير ومايل اكتر للون الدم وعملت تحاليل الدكتور قالي مغيش حاجه بس اعمل مزرعه عملت مزرعه قالوا مفيش حاجه بس في دم..ده معناه اي؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد عبد الستار
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
البول المدمم او النزيف البولى ينتج عن عده أسباب أهمها الحصوات و الالتهابات و أمور اخرى تحتاج الى فحص و تشخيص دقيق