انا محتاج مسكن للالم لان الالم شديد جدا خصوصا لو في لمس للخصيه في الرجل اثناء المشي او الجلوس و الصيدلي قالي في كيس رفع للخصيه علشان الخصيه اليمين فوق الخصيه الشمال و مقلوبه و مؤلمه جدا و انا مش عارف اعمل ايه

icon 26 أغسطس 2014
انا محتاج مسكن للالم لان الالم شديد جدا خصوصا لو في لمس للخصيه في الرجل اثناء المشي او الجلوس و الصيدلي قالي في كيس رفع للخصيه علشان الخصيه اليمين فوق الخصيه الشمال و مقلوبه و مؤلمه جدا و انا مش عارف اعمل ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
ألم الخصية له أسباب كثير تمتد من امراض الطفولة إلى الالتهابات والأورام، وينصح بمراجعة اختصاصي مسالك بولية للفحص الطبي والتشخيص الدقيق قبل العلاج.