انور انا محمد مصرعندي ومش متجوز عندي مشكله عندي دوالي واحد في الخصية ا

icon 23 يناير 2015
السلام عليكم دكتور انور انا محمد مصرعندي 25 سنه ومش متجوز عندي مشكله عندي دوالي واحد في الخصية اليمين و2 في الخصية الشمال وهيا مش مأثره علي السائل المنوي في حاجه بس في مشكله تاني بعد التبول في سائل منوي بيخرج مش عارف ده ايه او اي اثاره بيخرج السائل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد الكريم ابو رمضان
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
يجب عمل مزرعه للسائل المنوي وإذا فيه إلتهاب يجب معالجة الإلتهاب وإذا طكان سليم فما بيلزمك ولا شء .. وهذه الإفرازات تكون ناتجه عن إمتلاء الحويصلات المنويه وسوف تزول بعد الزواج
الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
السائل الذي يخرج عباره عن افرازات طبيعيه لا ضرر منها......