انى بعمل العادة السرية عاوز ازى ارجع صحتى زى الاول واحسن كمان اعمل اية

icon 19 أغسطس 2015
انى بعمل العادة السرية عاوز اعرف ازى ارجع صحتى زى الاول واحسن كمان اعمل اية

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سالم محمد السري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
لا أعتقد أن العادة السرية أثرت على صحتك ، ولكن إدمانها يشغلك عن الاشياء المفيدة في الحياة كالقراءة والرياضة وانهاء دراستك . مارس هواياتك وكل أكلا صحيا ولا تجعل العادة تسيطر عليك ، وصحتك ستكون عال العال باذن الله .