بعاني من ألم شديد في الخصيتين من اقل اصتدام واحيانا من تلامس بس مفيش ورم ولا احمرار بس خبطة بسيطة جدا بحس بوجع بيستمر حوالي نص ساعة هل ده طبيعي ولا في مشكلة ؟؟

icon 4 سبتمبر 2018
بعاني من ألم شديد في الخصيتين من اقل اصتدام واحيانا من تلامس بس مفيش ورم ولا احمرار بس خبطة بسيطة جدا بحس بوجع بيستمر حوالي نص ساعة هل ده طبيعي ولا في مشكلة ؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

انت شاب وتتعرض للاثارة الجنسية وفي الغالب سبب الالم الاحتقان . ابتعد عن المهيجات ، مادرس الرياضة  ، اهتم بدراستك وسيختفي الالم باذن الله.

الدكتور سالم محمد السري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم

انت شاب وتتعرض للاثارة الجنسية وفي الغالب سبب الالم الاحتقان . ابتعد عن المهيجات ، مادرس الرياضة  ، اهتم بدراستك وسيختفي الالم باذن الله.