تعاني من الم في الكليتين والظهر وترى افرازات بيضاء كثيرة ما التشخيص وا

icon 20 يونيو 2015
اختي تعاني من الم في الكليتين والظهر وترى افرازات بيضاء كثيرة ما التشخيص والعلاج.

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايهاب عجايبى
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
لم تذكرى العمر وجود الافرازات يعنى التهابات فى المهبل ويحتاج مراجعه طبيبه النساء

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا لسه ع الدوره 14 يوم وبقالي 3 ايام بينزل مني افرازات بيضاء ومره واحده نزل افرازات بيضاء مع مياه دا معنه حدوث حمل ام لا

icon 9 نوفمبر 2021
مي محمد مي محمد

انا عمري ٢٧ عندي افرازات كتير مع وجع ضهري والكليتين

icon 9 أكتوبر 2022