جدتى عندها جالها نزيف مع البول لاول مرة واستمر فترة كبيرة اكتر من ساعا

icon 31 يناير 2015
جدتى عندها 75 سنة جالها نزيف مع البول لاول مرة واستمر فترة كبيرة اكتر من 3 ساعات وكان الدم متجمع ع هيئة قطع كدة ياريت حد يفهمنى دة اية واية السبب ونتوجة لاى تخصص لو سمحتو

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد الكريم ابو رمضان
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
بالتأكيد يجب عليها إجراء تحليل ومزرعه للبول .. وانا شخصيا أعتقد بأن وجود الدم في البول ناتج عن إلتهاب بولي .. ويجب علاجه بناء علي نتيجة المزرعه .. كما يجب عليها الإكثار من شرب الماء