دوالى الخصية و ياريت اجد دكتور متخصص امراض ذكورة و عقم

icon 17 يناير 2020
جوزى كان عندة دوالى و عمل العمليه من شهر7 و للاسف مفيش اى تحسن بعد العملية كان بياخد ابر جونابيور150 مرتين فى الاسبوع و ابر ابيفاسى مرة لمدة 3 شهور و النتبجة السائل المنوى بقت صفر مع نقص هرمون fsh lh و دة مكنش موجود قبل العمليه كل الهرمونات كانت كويسة ياريت اعرف العلاج اللى المفروض ياخدة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد عبدالرحمن محمد
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
يرجى عمل معامل شاملة من FSH, LH, PROLACTIN, TOTAL, FREE TESTOSTERONE واعادة تحليل السائل المنوي ف معمل اخر لاعادة تقييم الحالة
تعليقات الطبيب على السؤال
الدكتور المختار بنزعريط

الجلدية والتناسلية

لم تفسري المشكل عن ما نوع العملية التي قام بها زوجك وكم عمره وعمرك وكم مدة وانتما متزوجان
icon 31 أغسطس 2015