جوزي عنده دوالي الخصيه وال ادالو علاج ياخدو لمده شهر وهو ترنتال تاموكس

icon 16 أكتوبر 2018
جوزي عنده دوالي الخصيه والدكتور ادالو علاج ياخدو لمده شهر وهو ترنتال. تاموكسيفين. سترس هل العلاج ده بيعالج الدوالي ولا بيتاخد قبل عمليه الدوالي

إجابات الأطباء على السؤال

لايوجد علاج للدوالي سوى استئصالها. اما هذه الادويه فقد تساعد على تنشيط الخصيتين بشرط ان تكون بناء على تحليل الهرمونات

ايمن راشد
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم

لايوجد علاج للدوالي سوى استئصالها. اما هذه الادويه فقد تساعد على تنشيط الخصيتين بشرط ان تكون بناء على تحليل الهرمونات