حضرتك كنت عايز اعراض دوالي الخصيه بالتفصيل وايه شكل الدوالي الي بتظهر

icon 17 مارس 2018
حضرتك كنت عايز اعرف اعراض دوالي الخصيه بالتفصيل وايه شكل الدوالي الي بتظهر علي الخصيه وهل حجم الاورده بيكون كبير ولا بسيط

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
تستطيع عمل صورة التراساوند للخصيتين وتحصل على الاجابه بالتفصيل من الصورة

تعليقات الزائرين

محمد اسماعيل محمد اسماعيل

تضخم عرقين في الخصيه اليمين واليسر وصغر حجم الخصيتين في بعض الاحياء هي دوالي ولا طمور الخصيه

icon 5 أكتوبر 2021