امراض ذكوره دوالى الخصيه

icon 5 يوليو 2021
دوالى الخصيه من الدرجه التالته وعملت عمليه وتابعت بعد العمليه وبطلت وتابعت وبطلت كنت عايز اعرف نتيجه التحليل دى كويسه وله لاء

الملفات المرفقة:

IMG20210705203101

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سالم محمد السري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
العدد ضعيف نسبياً ( ١٠ مليون والمفروض اكثر من ١٥ مليون) والحركة ضعيفة ( ٣٥٪ . المفروض اكثر من ٥٠٪). ربما تستفيدمن بعض المكلات الغذائية التي تحتوي الكارنيتين. . مثل اورثومول او بروفيرتيل . مع دعواتي بالذرية الصالحة.