زوجي عنده عمل حقن مرات مره محصلش انقصام في البويضه والمرتين حصل انقصام

icon 5 يوليو 2015
زوجي عنده 38 سنه عمل حقن 3 مرات مره محصلش انقصام في البويضه والمرتين حصل انقصام بس ضعيف وعنده تشوهات عاليه والحركه ضعيفه والعدد قليل ومفيش علاج بيجيب نتيجه معاه وفشلت العمليه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايهاب عجايبى
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
فى الحقن المجهرى يتم اختيار افضل الحيوانات المنويه فشل الحقن المجهرى وارد هل هناك اى مشاكل عندك فى البويضات