سبب دوالي الخصيه أريد جواب بكل صراحه ما هو سبب دوالي الخصيه لاني عملت عمليه دوالي الخصيه ورجعت الدوالي بعد شهر من العمليه؟

icon 30 سبتمبر 2009
سبب دوالي الخصيه أريد جواب بكل صراحه ما هو سبب دوالي الخصيه لاني عملت عمليه دوالي الخصيه ورجعت الدوالي بعد شهر من العمليه؟

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
سبب دوالي الخصية هو ١- ارتخاء قي الأنسجة الضامة بشكل عام ٢-ن خلل في صمامات الأوردة وسبب عودتها يعود إما لخلل أثناء الحراحة أي ترك الأوردة المنتفخة حول الخصية في مكانها أوتيجة نشوه أوردة موازية للمستأصلة. وأرجح الحتمال الأول.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

عرفت ازاي انها رجعت تاني عشان انا برضو عملتها من شهر ف مش عارف هيا رجعت ولا لا

icon 14 يناير 2021