شعرت بالم الخصيه شهور وعملت اشعه ظهرت التهابات في البربخ وال كتب لي مض

icon 28 يناير 2017
شعرت بالم الخصيه منذ 3 شهور وعملت اشعه ظهرت التهابات في البربخ والدكتور كتب لي مضاد حيوي وعملت اشعه تانيه فحصت فيها البربخ ودوالي الخصبه والصفن وكانت سليمه لكن حاسس بالم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
بما انك سليم فالأمور جيده .... اعمل تحليل مخبري وزراعه للتأكد