طول اليوم وإحساس احتياج للحمام وبقدر اتبول ولكن باليل احساس دايم أني بحاجة للحمام وسعات مقدرش اتبول ولو حصل تبول ينزل نقط

icon 5 يناير 2016
طول اليوم وإحساس احتياج للحمام وبقدر اتبول ولكن باليل احساس دايم أني بحاجة للحمام وسعات مقدرش اتبول ولو حصل تبول ينزل نقط

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
يمكنك عمل تحليل مخبري روتيني للبول مع زراعه مخبريه للتاكد من عدم وجود التهابات في المسالك البوليه