عمل عمليه تثبيت خصيه وكان عمره ٢ و٤ شهور وال قبل العمليه كشف في العياد

icon 26 نوفمبر 2015
ابني عمل عمليه تثبيت خصيه وكان عمره ٢ سنه و٤ شهور والدكتور قبل العمليه كشف في العيادة ومسكها ومش كان محتاج لاشاعه وفات علي وقت العمليه ١١ شهر بس لسه كيس الصفن فارغ جانب وجانب

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
عملية تثبيت الخصية نتيجتها فورية فان لم تكن في مكانها يجب مراجعة الجراح فقد تكون ضعفت و صغر حجمها او انها لم تثبت في مكانها.