عملت مزرعه بول وطلعت النتيجه كوليستن سولفات ايه المضاد الحيوي اللي ينفع معها

icon 20 ديسمبر 2018
عملت مزرعه بول وطلعت النتيجه كوليستن سولفات ايه المضاد الحيوي اللي ينفع معها

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ياسر الديب
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
لابد من ارسال صورة للمزرعه لان قد يكون هناك مضادات حيوية لا ثوئثر ف النوع الي مسبب لالتهاب لحضرتك

تعليقات الزائرين

الأمير طلال عوض حلمي الأمير طلال عوض حلمي

حضرتكم انا كنت عمالة مزرعة بول في الشهر الخامس واخت مضاد حيوي بس مش بانتظام وحاليا انا في السابع وعندي صديد ينفع اخد نفس المضاد الحيوي

icon 8 ديسمبر 2022
زائر زائر

لو سمحت عملت مزرعه لماما وطلع نوع مضاد واحد بس ومش موجود اطلاقا في اي مكان اي الحل

icon 23 نوفمبر 2023