عنده تضخم البروستاتا من شهر ونصف عملنا تحليلPSA Totalوكانت النتيجة عمل

icon 28 ديسمبر 2017
والدي عنده تضخم البروستاتا من شهر ونصف عملنا تحليلPSA Totalوكانت النتيجة 10.22عملنا تحليل اخر وكانت النتيجة 9.33طلب منا تحليل انسجة والدى خايف يعمله ممكن يستمر مع العلاج بس ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
من الممكن ان يستمر مع العلاج وان يعمل الخزعة بعد ستة اشهر مثلا فحص الأنسجة لا يخيف بتاتا