عنده ١٣ و الولاده وبعد الطهاره القضيب عنده اصبح مختفي داخل الجلد حتي ا

icon 8 مايو 2016
ابني عنده ١٣ سنه منذو الولاده وبعد الطهاره القضيب عنده اصبح مختفي داخل الجلد حتي الان وبيطلع وقت التبول فقط هو عنده ذياده في الوزن شويه مش كتير الاحظ سمنه عند العانه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
هذا ناتج عن السمنه الزائده........ لا داعي للقلق...عليه ان يمارس الرياضه ويخفف من وزنه الزائد