عندى مشكله ف الانتصاب من عند اسفل القضيب أو ممكن يكون تدنى ف حاله الانتصاب . وأشعر أن المشكله موجوده بعضله الحوض لأن ف حاله الانتصاب لا أشعر بأى ترابط بينهم ولا يكون قوى

icon 31 أكتوبر 2015
عندى مشكله ف الانتصاب من عند اسفل القضيب أو ممكن يكون تدنى ف حاله الانتصاب . وأشعر أن المشكله موجوده بعضله الحوض لأن ف حاله الانتصاب لا أشعر بأى ترابط بينهم ولا يكون قوى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
لا يشعر الانسان الطبيعي بالترابط الموجود بين عضلات الحوض والقضيب............ ان كان عندك ضعف بالانتصاب....فمن الممكن علاجه بكل سهوله راجع اختصاصي المسالك البوليه