عندى من سنين حسيت بتباين فى حجم الخصيتين بدون اى الم واثناء كشف السفر

icon 18 سبتمبر 2015
عندى 25 سنه من 10 سنين حسيت بتباين فى حجم الخصيتين بدون اى الم .واثناء كشف السفر الدكتور قالى انه فتاق دا ولا ايه ؟وخفت اساله والنتيجه جات لائق لكن انا مرعوب وخايف من حدوث عقم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سالم محمد السري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
قبل ان تخاف من العقم اعرف هل عندك مشكلة أم لا . التباين في حجم الخصيتين موجود عند اغلب الناس الطبيعين ولايؤثر على الانجاب ولكن وجود فتق هو شئ غير طبيعي . إستشر جراحا لتعرف هل عندك فتاق أم لا بدلا من الغرق في الأوهام .