عندى مياه وراه الرحم والتهابات شديدة في الحوض اثناءالجماع وبعده بحس بوجع شديد في اخر البطن مش عارفه السبب هو ده ولا لا والالتهابات مش بتعمل وجع اثناءالجماع وممكن يحصل حمل ولا

icon 8 أبريل 2015
عندى مياه وراه الرحم والتهابات شديدة في الحوض اثناءالجماع وبعده بحس بوجع شديد في اخر البطن مش عارفه السبب هو ده ولا لا والالتهابات مش بتعمل وجع اثناءالجماع وممكن يحصل حمل ولا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
الحمل دائما من الممكن ان يحصل..... الالتهابات يجب ان تعالج قبل الحمل.. راجعي اختصاصي النسائيه