عندي حصوه اعلى الحالب ملم ركبت دعامه اسابيع وباخد يوراليت يو يوفامين و

icon 23 يناير 2015
عندي حصوه اعلى الحالب 18/10 ملم ركبت دعامه منذ 3 اسابيع وباخد يوراليت يو + يوفامين ..وفوجئت بالام رهيبه بالكلى روحت للدكتور وصفلي تافانيك 500 _ الصديد في البول > 100_ سخونه ورعشه وباخد حقنة كتافلام كل 10 ساعات .. النهارده خامس يوم ومفيش تحسن ملحوظ

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد الاسعد
طب عام
أنت بحاجة urine culture تحليل مزرعة بول ،لأخذ المضاد الحيوي المناسب