عندي ضمور بالكلية اليمنى وعملت صورة نووية نسبة عملها ووظائفها ضعيفة اق

icon 20 أكتوبر 2015
عندي ضمور بالكلية اليمنى وعملت صورة نووية نسبة عملها 15% ووظائفها ضعيفة اقترحو ازالتها لكن انا خايفةمن ازالتها هل لو بقيت بتأثر على الكلية التانيه مع العلم بشعر بوجع والتهابات

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
حسب ما ذكرتي في رسالتك.......فباعتقادي ان ازالتها افضل ( حسبما قالو لك ) وان اقترحهم في مكانه خوفا من تاثيرها على الكليه الاخرى