عندي مشكلة التبوال يعني اخش الحمام مقدرش اكمل البول كله بس بعدة مرات يعني كل 10 دقايق وحاجة تانية ماقدرش أمسك البول اكتر من 4 الي 5 دقايق

icon 25 ديسمبر 2018
عندي مشكلة التبوال يعني اخش الحمام مقدرش اكمل البول كله بس بعدة مرات يعني كل 10 دقايق وحاجة تانية ماقدرش أمسك البول اكتر من 4 الي 5 دقايق

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور بيتر سمير جورجي
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
مطلوب تحليل بول والكشف
الدكتور سالم محمد السري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
قد يكون عندك التهاب في البول او البروستاتا . عليك بفحص البول وفحص البروستاتا لدى اخصائي مسالك بولية .