عندي مشكلة بعد التبول.بيتبقي شوية مياه قليله بياخد وقت علي ما تخرج.هل ده احتباس فى البول ام التهاب بروستاتا ام مشكلة فى القضيب نفسه مع العلم اني امارس العاده السرية بدون افراط

icon 24 أغسطس 2018
عندي مشكلة بعد التبول.بيتبقي شوية مياه قليله بياخد وقت علي ما تخرج.هل ده احتباس فى البول ام التهاب بروستاتا ام مشكلة فى القضيب نفسه مع العلم اني امارس العاده السرية بدون افراط

إجابات الأطباء على السؤال

لا يمكن ان تلتهب البروستاتا في سنك و لكن ممكن ان يكون هناك احتمال من اتنين اولا تهيج في المثانة , ثانيا  ضيق في مجري البول وارجو الكشف عليك للتواصل الاسكندرية  الكيلو 21 شارع الزهور عمارة 3

التليفون 03317702 او   برجاء ترك رسالة علي ماكينة الرد الآلي بتفاصيل حالتك

الدكتور طارق عزيز
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم

لا يمكن ان تلتهب البروستاتا في سنك و لكن ممكن ان يكون هناك احتمال من اتنين اولا تهيج في المثانة , ثانيا  ضيق في مجري البول وارجو الكشف عليك للتواصل الاسكندرية  الكيلو 21 شارع الزهور عمارة 3

التليفون 03317702 او   برجاء ترك رسالة علي ماكينة الرد الآلي بتفاصيل حالتك