عندي وجع بالمثانه جامد اوي رحت لكير للدكتره قالو مالوش علاج وانا بقالي كتير موجوعه اوي الله يبارك فل اليعلجني لاني تعبانه اوي

icon 9 يوليو 2015
عندي وجع بالمثانه جامد اوي رحت لكير للدكتره قالو مالوش علاج وانا بقالي كتير موجوعه اوي الله يبارك فل اليعلجني لاني تعبانه اوي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سالم محمد السري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
قد تكونين مصابة بالتهاب المثانة الخلالي . انظري اجابتي السابقة على المريضة المصابة بهذا المرض لعلها تفيدك ، شفاك الله .