فجاة تعبت وحست بحرقان جامد في مجرى البول وعملت تحليل وطلعت النتيجة كدا

icon 23 ديسمبر 2013
فجأة اختي تعبت وحست بحرقان جامد في مجرى البول وعملت تحليل وطلعت النتيجة كدا p(over 100 R(uncountabl uA(++ نعملها ايه ودا بسبب ايه وايه اللي بتنصحونا بيه ؟؟ ارجو الرد للاهمية والضرورة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
الحرقة في مجرى البول هو بسبب التهاب في مجرى البول والاسباب عديدة منها حبس البول ، او عدم تناول ماء بشكل كافي ، عدم نظافة الاعضاء التناسلية بشكل جيد وعدم معرفة طريقة تنظيف الاعضاء التناسلية وهي من الامام الى الخلف وليس العكس حتى لا تجلب بكتيريا المخرج والامعاء الى المهبل وفتحة البول