كان عندى التهاب مجرى بول مع حرقان بسيط عملت اليوم ديناميكية التبول فاحسست بالم فظيع فى مجرى البول وهو يدخل وبعد ما خلصت جيت اتبول الاحظ حرقان شديد جدا يعنى اتبول بصعوبة رهيبة

icon 19 مايو 2015
كان عندى التهاب مجرى بول مع حرقان بسيط عملت اليوم ديناميكية التبول فاحسست بالم فظيع فى مجرى البول وهو يدخل وبعد ما خلصت جيت اتبول الاحظ حرقان شديد جدا يعنى اتبول بصعوبة رهيبة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايهاب عجايبى
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
ما سبب عمل فحص ديناميكيه التبول