لقد قمت بعملية تفتيت الحصى بالمنظار عن طريق المثانة ٥ ايام ومازلت لا ا

icon 3 أكتوبر 2016
سلام عليكم لقد قمت بعملية تفتيت الحصى بالمنظار عن طريق المثانة منذ ٥ ايام ومازلت لا اتحكم في البول حيث انني كل١٥ دقيقة اذهب للتبول مع احمرار قليل فالبول وحرقة و نغز في الكلى.

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سالم محمد السري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
قد يكون عندك التهاب في البول بعد العملية . وقد يكون طبيعيا استمرار الحرقة والتهيج في المثانة لعدة ايام . اعمل تحليل بول . إذا هناك التهاب تحتاج مضادا حيويا . ولكن ربما تستفيد من بعض الادوية المهدئة للمثانة مثل ديتروبان .

تعليقات الزائرين

ه ه

السلام عليكو انا عملت عمليه منظار للكلي عشان عندي حصوات وعملت منظار الحالب كان عندي حصوه بقالي ثلاث ايام عامل العمليه وحاليا شلت الاستره بس مش بعمل حمام البول ضعيف جدا وبيخرج من عمليه المنظار ال ف الكلي ومش عارفين السبب وعملت تحاليل واشعه ومفيش حاجه كمان انا مركب دعامه ف الكلي مش عارف ايه سبب عدم القدره التبول اول ما اشيل الاستره التبول ينزل نقط بدم خفيف وبشرب مياه كثير

icon 12 أكتوبر 2022
زائر زائر

السلام عليكو انا عملت عمليه منظار للكلي عشان عندي حصوات وعملت منظار الحالب كان عندي حصوه بقالي ثلاث ايام عامل العمليه وحاليا شلت الاستره بس مش بعمل حمام البول ضعيف جدا وبيخرج من عمليه المنظار ال ف الكلي ومش عارفين السبب وعملت تحاليل واشعه ومفيش حاجه كمان انا مركب دعامه ف الكلي مش عارف ايه سبب عدم القدره التبول اول ما اشيل الاستره التبول ينزل نقط بدم خفيف وبشرب مياه كثير

icon 2 ديسمبر 2023