لو سمحت انا بحس بوجع شديد اوى فى اسفل بطنى فوق منطقه العانه والموضوع دا بيتكرر كل مده مش بعرف افرد طولى من الوجع بس مفيش اى ورم يدل ان دا فتاق يبقى ايه التشخيص ؟

icon 22 أبريل 2016
لو سمحت انا بحس بوجع شديد اوى فى اسفل بطنى فوق منطقه العانه والموضوع دا بيتكرر كل مده مش بعرف افرد طولى من الوجع بس مفيش اى ورم يدل ان دا فتاق يبقى ايه التشخيص ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سالم محمد السري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
صعب التشخيص بالمراسلة . لا بد ان يفحصك اخصائي وان كان من وصفك يبدو ان الالم عضلي وليس له علاقة بالمسالك البولية .