لو سمحت انا عندى دوالى بسيطة و باخد دافلون عالطول ينفع اروح الجيم واتم

icon 15 فبراير 2016
لو سمحت انا عندى دوالى بسيطة و باخد دافلون 500 عالطول ينفع اروح الجيم واتمرن عادى ؟ عالشان من ساعت معرفت ان فى دوالى وانا خايف اروح جيم او اتمرن او اضغط على البطن محتاج رد لو سمحتو

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
تدرب واعمل ماذا تريد ولا تاخذ اي علاج............ اعمل صورة التراساوند للخصيتين...واعمل تحليل مخبري للسائل المنوي.... ربما لا تحتاج الى اي شيء