لو سمحت يا انا عندى وبمارس العادة السرية من ومش عارف ابطلها وفي الاشر

icon 4 أكتوبر 2015
لو سمحت يا دكتور انا عندى 24 سنة وبمارس العادة السرية اكثر من 12 سنة ومش عارف ابطلها وفي الاشر الاخيرة بقيت امارسها 3 او 4 مرات يوميا وتعبت بدرجة كبيرة عاوز اعوض الحيوانات

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايهاب عجايبى
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
حاول الابتعاد او الاقلال التغذيه الصحيه مثل الفواكه والخضروات الطازجه والاقلال من الدهون المشبعه والاقلال من الضغط النفسى والحرص على توفير قسط من الراحه الجسديه