ما تعرفوش الحيرة اللى انا فيها يا ة تقدرى اللى انا فية وتجاوبينى على ا

icon 4 يونيو 2013
السلام عليكم ما تعرفوش الحيرة اللى انا فيها واتمنى يادكتورة تقدرى اللى انا فية وتجاوبينى على استفسارى انا الدورة جاتلى 20\6 وخلصت 27\6 وبعدين بعد اسبوع جت نقط خفيفة دم انا ماكنتش واخدة بالى منها ودلوقتى زادت لونها بنى لون اغمق من الاحمر مااعرفش من اية مش بتنزل كتير بس رشح وانا خايفة جدا دا من اية انا كنت متجوزة وانفصلت بقالى سنتين بس فية حاجة انا خايفة منها لانى كنت بنظف نفسى من تحت بايدى حوالين المهبل لازالة الافرازات البيضا معقولة يكون دا السبب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
حالتك عادية ولا داعي للقلق.