ماهو علاج التهاب الحويصلات المنويه !

icon 16 فبراير 2015
ماهو علاج التهاب الحويصلات المنويه !

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نسيب الشبلي
جراحة عامة
التهاب الحويصلات المنوية يتم تشخيصه باجراء تحليل السائل المنوي والبول سوية مع زرع السائل المنوي واعطاء المضاد الحيوي المناسب حسب نتيجة الزرع لفترة لاتقل عن اسبوعين.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

أنا عندي التهابات في الحصوات المنويه وكنت باخدلها سيبرسين وديفركس وهيموستوب وخفيت وبعد سنتين رجعت الالتهابات تاني هل أجدد العلاج ولا وفي علاج تاني

icon 5 أغسطس 2022