ماهى اسباب الvaginal itching مع وجود secretions of bad odour

icon 27 أغسطس 2012
ماهى اسباب الvaginal itching مع وجود secretions of bad odour

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
If you're concerned about vaginal discharge, see your gynecologist and discuss matters with her or him. When there is a bad odor to the vaginal discharge, it is often an indication of infection Some women experience a strong odor after sex. This could well be seminal odor and not vaginal,. However, an odorous vaginal discharge can also be an indication of bacterial vaginitis and should be checked by the doctor. Odor, pain, itching and burning accompany the discharge it needs to be checked out and treated .