الشرقية الزقازيق شارع فاروق التجنيد

icon 17 يوليو 2019
محتاجة دكتور مسالك يفيدنى لان عملت اشعة وطلع عندى حصوات على الكلى محتاجة اعرف علاج يريحنى لان تعبانة اوى وعملت تحاليل طلع فى صديد شديد فى البول

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طارق عزيز
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
اولا هل حضرتك مدام او انسة وارجو تحليل هرمون الغدة الدرقية واملاح الدم مثل الكالسيوم والبوتسيوم وتحزير شديد عدم تفتيت الحصوات وللتواصل د طارق عزيز استشاري المسالك البولية 01273006605 - وافضل الكشف علي حضرتك