مش عارف بس عندي احساس ان تعرض ل اختصاب ونا صغير بس كنت عاوز منين اني ت

icon 20 نوفمبر 2017
مش عارف بس عندي احساس ان تعرض ل اختصاب ونا صغير بس كنت عاوز اعرف اعرف منين اني تعرض ل اختصاب ولا لا وا ممكن تتعرف في اخطبار الجييش ولا انا عمري دلواتي 18 سنه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
بما انك غير متاكد من تعرضك للاغتصاب …………وبما انك لا تشكو من اي شيء فانه على الأغلب ان تكون امورك طبيعية يستطيع الطبيب ( الجراح ) ان يقوم بفحصك ويؤكد على سلامتك