من سنوات ظهر احتقان وحرقان اثناء وبعد الجماع استدبعة انخفاض ملحوظ فى ا

icon 29 سبتمبر 2015
من 3 سنوات ظهر احتقان وحرقان اثناء وبعد الجماع استدبعة انخفاض ملحوظ فى السائل المنوى وظهور دم وبعد الاشعة ظهر التهاب فى الحويصلات المنوية ما هو العلاج الدوائى المناسب ومدتة؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايهاب عجايبى
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
العلاج على حسب مزرعه المنى والبروستاتا المده على حسب نوع وقوه وعدد الميكروب ولا يقل عن 10 ايم متصله