من فضلك انا عندى خراج فى منطقة العجان وقريب من الخصية اليسرى ا معرفة ا

icon 22 مايو 2015
من فضلك انا عندى خراج فى منطقة العجان وقريب من الخصية اليسرى ارجوا معرفة افضل مضاد حيوى او علاج يجيب نتيجة معى مع العلم من انى بخاف من الجراحة فأرجوا معرفة علاج فعال فى حالتى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد المسيمي
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
العلاج الافضل هو اجراء جراحي بسيط لتنظيف الخراج ، فالمضادات الحيوية غير فعاله في حالة الخراج دون اجراء جراحي

تعليقات الزائرين

زائر زائر

خراج اسفل ضهر تحت لخصيتين صرلو زمان شو لعلاج وعم عاني منو كتير

icon 24 يونيو 2022
ممدوح الباتع اسماعيل عبدالنعيم شق حمادي ممدوح الباتع اسماعيل عبدالنعيم شق حمادي

انا عندي خراج من سنه وحتي الان لم يشفي وكل ما يطيب الجرح يرجع يعبي دم من ثاني استمريت علي عمل الحجامه وحتي الان ما فيه افائده عملت جراح وتنظيف مش عارف اي اسوي

icon 4 مارس 2023