هل حصوة الحالب تسبب نزول دم مع البول؟

icon 29 سبتمبر 2015
هل حصوة الحالب تسبب نزول دم مع البول؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايهاب عجايبى
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
نعم

تعليقات الزائرين

زائر زائر

كان عندى حصوه ع الكلى واخدت علاج وبعدها بفتره شهرين او اكتر بلاقى خيوط او كتل صغيره لونها بيج او ابيض وساعات خيوط شفافه وبلاقى دم ممزوج بيها او نقط دم بسيطه زى دم مجلط كدا هل دا من الحصوات ولا ليها سبب اخر وبيجيلى شعطان بعد الحمام ؟؟

icon 28 أبريل 2022
زائر زائر

لدي صعوبة تبول مع وجود حرقة بالبول و لدي الام في كليتي و منطقة الأربية و عندما اتحرك كثيرا ينزل دم مع البول عملت تحاليل وظائف كلى و كلها عادية و عملت تحليل بول فيوجد بكتيريا و عملت صورة بالأشعة سينية و الموجات الصوتية ظهرت لدي حصى كلى 2 صم و 15 مم و لكن انا خايفة من وجود سرطان بكلى اذا كان هناك سرطان بالكلى يكشف عن طريق تحاليل او تصوير بالأشعة سينية و الموجات الصوتية ؟ عمري 21 سنة انثى و غير متزوجة و لا اعاني من امراض مزمنة

icon 5 أكتوبر 2022