هل علاقة بين التهاب او احتقان البروستاتا والم الكلى خصوصا اليسرى

icon 1 أكتوبر 2015
هل هناك علاقة بين التهاب أو احتقان البروستاتا وألم الكلى،خصوصا اليسرى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
ربما يكون هنالك علاقه بين الحالتين ...التهاب البروستات يمكن ان يؤلم باشكال مختلفه راجع اختصاصي المسالك البوليه

تعليقات الزائرين

زائر زائر

عندى ٣٢سنة بعانى من مشكلة فى البروستانا بقالها معايا سنين بحس بعدم راحة فى منطقة الخصية اليمنى مع الم فى التبول وتقطير فى اخر التبول والمشكلة مأثرة على وظايف الكلى وبحس بهمدان فى جسمى وخدل فى دراعى وعدم تركيز وتشويش فى الزهن ومشاكل فى الهضم واحيانا امساك ايه الحل

icon 12 مارس 2023