والدتى عندها المثانة عصبية وبتعمل احتباس للبول وطبعا بيؤدء لرجع البول للكلى وعلو وظائف الكلى وبتركب قسطرة كبيرة بتقعد شهر وبعدها بتستعمل الوقتية مرتين فى اليوم هل يوجد حل اخر

icon 7 سبتمبر 2015
والدتى عندها المثانة عصبية وبتعمل احتباس للبول وطبعا بيؤدء لرجع البول للكلى وعلو وظائف الكلى وبتركب قسطرة كبيرة بتقعد شهر وبعدها بتستعمل الوقتية مرتين فى اليوم هل يوجد حل اخر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور يمان التل
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
القسطره الوقتيه هي أسهل حل. الحل الآخر هو بزراعة منظم كهربائي و هذا مكلف وقد لا يعمل