وكل وانتم ب ورمضان كريم انا منصور عملت عمليه بواسير و شرخ من ايام وال

icon 9 يوليو 2013
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته وكل عام وانتم بخير ورمضان كريم انا منصور عملت عمليه بواسير و شرخ من 4 ايام والدكتور كتيلى على ادوية بيكولاكس نقط و كتافلام اقراص و لجنوكايين كريم و اوجمنتين 625 جم المهم انا مواظب على الادوية وبدخل الحمام علطول وبعمل حمام دافىئ كذا مرة فى اليوم الواحد ولكن عندى مشكلة انى حاسس انه الالم موجود وفى نفس الوقت بحس انى فى تسريب من فتحه الشرج وطبعا بحاول كل اما ادخل الحمام احط قطنه صغيره بحيث انه ميكونش فى تسريب ولما بعمل تبرز بحش بحرقان شديد جدا محتاج بعض النصائح لتفادى الالم ده وخصوصا انى داخل على رمضان باخد المضاد الحيوى كل 12 ساعه كده هيبقى افطار وسحور وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
اخي الكريم لتحديد سبب ما تعاني منه بعد العملية يجب الكشف عليك واظن ان الطبيب الذي يعالجك هو من يجب ان تراجعه لفحصك مباشرة ودون الفحص المباشر لا يمكن التكهن