يا انا عملت عملية الدوالي من يوم يعني من يوم الخصية الشمال عندي دلوقتي

icon 1 مايو 2013
السلام عليكم يا دكتور انا عملت عملية الدوالي من يوم 12/4 يعني من 19 يوم الخصية الشمال عندي دلوقتي صغيرة وحاسس فيها خيوط عمله زى عروق صغيرة هل الدوالي رجعت لي تاني ولا ايه وعندي الخصية اليمين كبيرة بس مفهاش العروق دي شكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
يجب التأكد من ذلك من خلال فحص الطبيب لهذا يجب ان تراجع الطبيب الذي اجرى لك العملية كي يفحصك مباشرة