ابنى عمره اسبوع وعنده الصفرا وبينام ساعات كتيرة متواصلة لدرجة انه بيرضع وهو نايم والرضاعة ضعيفة جدا بس فعلا مش عارفين نصحيه جربنا كل الطرق هل ده طبيعى؟

icon 20 مارس 2016
ابنى عمره اسبوع وعنده الصفرا وبينام ساعات كتيرة متواصلة لدرجة انه بيرضع وهو نايم والرضاعة ضعيفة جدا بس فعلا مش عارفين نصحيه جربنا كل الطرق هل ده طبيعى؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد الجمال
باطنية
يجب عمل تحليل نسبة صفراء بالدم يجب مراعاة عدم توقف الرضاعة الطبيعية تحت أى ظرف أنصح بإعطاء الطفل اجار+10 سم جلوكوز 5%3 مرات يوميا و بوليفيتال نقط 5 نقط صباحا ومساءا مع العلم انها غالبا ما تكون صفراء فسيولوجية تختفى مع نهاية الأسبوع الثانى لكن التحاليل ضرورية الف سلامة