ابنى عنده ٧ سنوات بيعانى من حمى البحر المتوسط وحمى رماتزميه والتهاب رئوى ادى الى انتفاخ الرئة هو ضعيف جدا ممكن اعرف فى مرض واحد من الامرض دى ممكن انه يتعالج ويروح من عنده

icon 27 أكتوبر 2017
ابنى عنده ٧ سنوات بيعانى من حمى البحر المتوسط وحمى رماتزميه والتهاب رئوى ادى الى انتفاخ الرئة هو ضعيف جدا ممكن اعرف فى مرض واحد من الامرض دى ممكن انه يتعالج ويروح من عنده

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور جابر بدران
الجهاز الهضمي والكبد
انصح بمراجعة طبيب اطفال لدراسة الحالة بدقة او التواصل على الواتس لتفصيل الشكاية اكثر والتوجيه الدقيق