اشعر بحكه بفتحه الشرج و احس كان شئ بيتحرك حركه خفيفه جدا زى الديدان تق

icon 12 فبراير 2016
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته اشعر بحكه بفتحه الشرج و احس كان شئ بيتحرك حركه خفيفه جدا زى الديدان تقريبا هل دى ديدان واخد لها اى نوع من الادويه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد ابو الهيجاء
باطنية
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته يبدو أنك تعاني من الديدان الشعرية وهذه قد تشاهد في البراز بالعين المجردة ولكن أحيانا يلزم فحوصات معينة للتأكد منها وبالتالي معالجتها.