اشعر بهوبط مستمر وبرودة الاطراف وظهور نقط بيضاء امام العين فحللت انيميا والنتيجة 14 وسكر صائم 73 وسكر فاطر 85 والهبوط بيظهر بعد الاكل وفقبله وفى اى وقت

icon 14 يناير 2018
اشعر بهوبط مستمر وبرودة الاطراف وظهور نقط بيضاء امام العين فحللت انيميا والنتيجة 14 وسكر صائم 73 وسكر فاطر 85 والهبوط بيظهر بعد الاكل وفقبله وفى اى وقت

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسلام يحيى حسين دحلان
باطنية
افحص الغدة الدرقية